Rapid a perfectat cel de-al doilea transfer al iernii, reușind să-l achiziționeze pe Borisav Burmaz, atacantul sârb de la FK Voždovac, anunta clubul pe site-ul oficial.

După Florent Hasani, golgheterul Albaniei, cu Rapid a semnat cel de-al doilea marcator al Superligii Serbiei, cu 10 goluri marcate în 18 partide.

Crescut de Crvena Zvezda, cea mai titrată echipă din Serbia, atacantul de 22 de ani, împliniți pe 21 aprilie, a mai jucat la Grafičar și Radnički Kragujevac 1923.

Burmaz este internațional sârb, evoluând pentru naționalele U17, U18 și U19 ale Serbiei, iar valoarea sa de piață, conform transermarkt.com, este de 1,2 milioane de euro.

- Advertisement -
„Este o mișcare importantă în cariera mea și sunt foarte fericit pentru oportunitatea de a juca la Rapid.”
„Scopul meu este acela de a ajuta echipa să-și atingă obiectivele și de a-mi dezvolta cariera.”
„Știu că Rapid are o istorie bogată, este un club renumit pentru suporterii fanatici. Am văzut câteva clipuri cu ei și abia aștept să joc în fața lor.” au fost primele declaratii date de atacantul sarb pentru pagina de facebook a clubului.
De asemenea Rapid a anuntat ca au terminat contractul lui Juvhel Tsoumou, jucator adus ca solutie de avarie in luna noiembrie. Tsoumou a jucat 3 meciuri pentru giulesteni in care nu a reusit sa marcheze niciun gol.