Skip to content

AC Milan și Stefano Pioli se despart la finalul sezonului

AC Milan și Stefano Pioli anunță că antrenorul italian va pleca după finalul actualului sezon, după ce a condus prima echipă din octombrie 2019.

„AC Milan îi mulțumește din suflet lui Stefano Pioli și întregului său staff pentru că a condus echipa în ultimii cinci ani, asigurând un titlu de neuitat și restabilind prezența constantă a AC Milan în competițiile europeane de top. Profesionalismul și simțul uman al lui Stefano au contribuit în mod semnificativ la creșterea echipei, întruchipând valorile fundamentale ale clubului încă din prima zi.

Stefano Pioli își exprimă recunoștința față de AC Milan pentru oportunitatea de a face parte din istoria acestui club glorios. El este profund recunoscător proprietarilor, conducerii, echipei, personalului și tuturor celor de la Milanello și Casa Milan pentru sprijinul și angajamentul lor excepțional. De asemenea, adresează mulțumiri speciale numeroșilor fani care au susținut cu pasiune AC Milan de-a lungul anilor, dând dovadă de o dedicare de nezdruncinat.”

Conducerea milanezilor este foarte aproape să semneze cu Paulo Fonseca, actualul antrenor de la Lille. Tehnicianul portughez își va încheia contractul cu formația franceză la finalul lunii iunie, iar acesta ar fi acceptat deja oferta lui AC Milan, pe trei sezoane, cu un salariu de 3 milioane de euro pe an.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro