Skip to content

ACUZE DE BLAT IN LA LIGA!

Meciul Sevilla – Cádiz de miercurea trecută încă nu s-a terminat. Sentimentul că s-a întâmplat ceva dubios în acel meci merge dincolo de o simplă suspiciune și, potrivit Gol Televisión, relatat sâmbăta aceasta de jurnalistul Pedro Morata, Rayo Vallecano a raportat cu două zile înainte de meci un presupus sistem de trucare a meciului pentru a-i permite lui Cádiz să obțină cele trei puncte și să rămână în viață în lupta pentru salvare.

Site-ul Pasión por el Rayo, care urmărește știrile echipei Rayo, relatează că Pedro Morata a confirmat la Gol Televisión că Rayo a raportat aceste evenimente pe 13 mai, cu două zile înainte de disputarea meciului. Cuvintele sale, citate de portalul amintit, sunt următoarele

„Este o informație pe care am putut să o confirmăm din surse oficiale ale lui Rayo Vallecano în această după-amiază. Primisem informația că Rayo a depus o plângere la Liga Profesionistă de Fotbal cu privire la meciul Sevilla-Cádiz, câștigat de Cádiz la Sevilla. Un meci care a pus capăt șanselor lui Quique de a ajunge la Sevilla și care este un rezultat foarte frapant pentru a rămâne în prima divizie. Rayo a primit luni, cu 48 de ore înainte de meciul Sevilla – Cadiz, o informație de la un agent de jucători, potrivit căreia ar putea exista un meci trucat pentru ca Cadiz să câștige.Rayo a făcut ceea ce trebuia făcut, și anume să aducă acest lucru în atenția ligii. Acest lucru nu înseamnă că plângerea este adevărată. Dar au adus-o în atenția LaLiga pentru ca aceasta să o investigheze”, a declarat Pedro Morata.

Dacă aceste informații sunt adevărate, înțelegem că LaLiga va demara o anchetă. Sentimentul tuturor celor care au urmărit meciul este că rezultatul a fost cât se poate de clar și abia în prelungiri, după mai multe ocazii ratate, Cadiz a reușit să înscrie golul care îi menține în viață în lupta pentru retrogradare. Fără acel gol, Celta ar fi sărbătorit deja matematic salvarea de la retrogradare miercuri, la fel ca Rayo Vallecano, Unión Deportiva Las Palmas și Mallorca.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro