Skip to content

Analiza Braga – Union Berlin 29 noiembrie

Sporting Braga primește miercuri, pe Estadio Municipal de Braga, pe Union Berlin, într-un meci din Liga Campionilor UEFA, gazdele încercând să profite de victoria cu 3-2 obținută în deplasare în prima întâlnire dintre cele două echipe în faza grupelor.
Braga a cedat cu 3-0 în deplasare în fața lui Real Madrid în ultimul meci din faza grupelor.
Union Berlin a remizat 1-1 în ultimul meci din faza grupelor, în deplasare, cu Napoli, obținând primul punct în competiție în acest sezon. David Datro Fofana a fost singurul jucător care a marcat în această remiză. Nu au nicio victorie în ultimele 15 meciuri disputate în toate competițiile (W0 D2 L13).
Braga ocupă locul trei în grupă, cu trei puncte, în timp ce Union Berlin, cu un punct, se află pe locul patru. Echipa gazdă se află în prezent în postura de a fi transferată în play-off-ul eliminatoriu al Europa League, în timp ce oaspeții sunt pe cale să fie eliminați din competiția europeană.
Cu 12 puncte, Real Madrid este liderul grupei și și-a asigurat calificarea în faza eliminatorie. Napoli este, de asemenea, pe loc de baraj eliminatoriu, ocupând locul al doilea, cu șapte puncte.
În prima întâlnire din faza grupelor dintre cele două formații, pe Olympiastadion Berlin, la 3 octombrie, Braga s-a impus cu 3-2. Sikou Niakaté a deschis scorul pentru echipa portugheză în minutul 41. Bruma și Castro au marcat și ei. Sheraldo Becker a condus Union cu două goluri, marcând în minutele 30 și 37.
În ultima treime, Bruma a fost un jucător cheie pentru Braga în Liga Campionilor. El conduce clubul cu două goluri. Vizitatorii de la Union Berlin au avut ca vârf de lance în atac pe Becker, care a marcat de două ori în această campanie din Liga Campionilor, inclusiv un gol în deschiderea meciului.
Gazdele de la Braga au pierdut fiecare dintre cele două meciuri anterioare din Liga Campionilor disputate acasă în acest sezon.
Union Berlin are o remiză și o înfrângere în deplasare în competiția din acest sezon, în două confruntări. Formația germană încearcă să inverseze o serie de opt meciuri fără victorie în deplasare (W0 D1 L7) în toate competițiile.
În ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile, Braga a obținut trei victorii, două remize și o înfrângere. Au marcat 15 goluri și au primit nouă în această perioadă, marcând primii în trei dintre cele șase confruntări. Au avut două goluri în prima repriză, în timp ce adversarii lor au înscris de trei ori în primele 45 de minute. Union Berlin a obținut două remize și a pierdut patru în ultimele șase meciuri. Au marcat două goluri și au primit 12 în această perioadă, nereușind să marcheze primii în niciuna dintre cele șase. Toate golurile lor au venit după pauză, în timp ce adversarii lor au înscris de șapte ori înainte de pauză.

Braga (4-2-3-1) : Matheus; Gomez, Fonte, Niakate, Borja; Moutinho, Zalazar; Djalo, R. Horta, Bruma; Banza. Antrenor: Artur Jorge.

Union Berlin Ronnow; Juranovic, Knoche, Leite, Roussillon; Kral, Haberer; Volland, Laidouni, Gosens; Behrens. Antrenor: Nenad Bjelica.
Absenti: Doekhi(accidentat), Bonucci, Becker(incerti).

Pontul pentru acest meci este Braga peste 1.5 goluri cu o cota de 1.88 la Betano.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro