Skip to content

Analiza Feyenoord – Atletico Madrid 28 noiembrie

Feyenoord primesc vizita celor de la Atletico Madrid pentru un meci din etapa a 5-a a fazei grupelor UEFA Champions League, pe Feyenoord Stadium, iar oaspetii cauta sa-si asigure un loc in faza eliminatorie.


Feyenoord a pierdut in etapa a 4-a in deplasarea de la Roma impotriva celor de la Lazio.
Atletico vine dupa o victorie 6-0 obtinuta in fata celor de la Celtic, pe teren propriu. Antoine Griezmann si Alvaro Morata au atras atentia cu cate 2 goluri in acest meci. Atletico este in fruntea grupei cu 8 puncte, in timp ce Feyenoord se plaseaza pe pozitia a treia cu 6 puncte.
Meciul tur s-a jucat pe Estadio Metropolitano, Atleti iesind victoriosi, Antoine Griezmann cu un gol si Alvaro Morata cu o dubla aducand victoria acestora.

De la Feyenoord vor lipsi in acest meci Bart Nieuwkoop si Alireza Jahanbakhsh, accidentati. De celalalta parte, singurul indisponibil al celor de la Altetico Madrid este Thomas Lemar.

Feyenood (4-2-3-1): Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartmann; Wieffer, Timber; Paixao, Stengs, Ivanusec; Gimenez. Antrenor: Arne Slot

Atletico Madrid (3-5-2) : Oblak; Witsel, Savic, Hermoso; Molina, Niguez, Koke, Llorente, Lino; Griezmann, Morata. Antrenor: Diego Simeone

Pontul nostru pentru acest meci este Ambele Marcheaza cu o cota de 1.62 la Betano.
Pontul secundar, ceva mai riscant este ca Santiago Gimenez marcheaza oricand in meci, la o cota de 2.12

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro