Skip to content

Analiza Shatior – Antwerp 28 noiembrie

Shatior primeste vizita celor de la Royale Antwerp, intr-o partida ce face parte din cadrul etapei a cincea din UEFA Champions League.

Ucrainienii au reintrat in cursa calificarii dupa victoria din etapa cu numarul 4, atunci cand se impuneau in meciul jucat la Hamburg contra catalanilor de la FC Barcelona, pe care i-au invins cu scorul de 1-0 la capatul celui mai bun meci facut de acestia in acest sezon. Golul de 3 puncte a fost marcat de Danylo Sikan in finalul primei reprize.
Momentan, trupa pregatita de croatul Marino Pusic se afla pe pozitia a treia in grupa H, avand un total de 6 puncte, cu 6 goluri marcate si 7 incasate, avand golaveraj negativ, -1. Acestia se afla la 3 puncte in spatele portughezilor de la FC Porto care se deplaseaza pe Estadi Olimpic Lluis Companys pentru duelul cu FC Barcelona.

Royal Antwerp vine la meciul jucat pe Volksparkstadion din Hamburg dupa un egal in ultima etapa de campionat, 1-1 impotriva celor de la St. Truiden, egaland pe finalul meciului. Belgienii nu au reusit sa stranga niciun punct din primele 4 etape ale competitiei, au marcat 3 goluri si au incasat 14, avand golaveraj -11.
Acestia fac deplasarea fara mai multi jucatori, Engels, Ondrejka, Mandela Keita, Anthony Valencia fiind accidentati. Vines este incert pentru acest meci, Ekkelenkamp va lipsi fiind suspendat.

Sahtior (4-1-4-1) : Riznyk; Konoplia, Bondar, Rakitskyi, Matvienko; Zubkov, Kryskiv, Stepanenko, Sudakov, Newerton; Sikan. Antrenor: Marino Pusic.
Absenti: Bondarenko, Petryak, Lassina Traore(accidentati).

Royal Antwerp (4-2-3-1) : Butez; Bataille, Alderweireld, Coulibaly, Wijndal; Yusuf, Vermeeren; Kerk, Muja, Balikwisha; Janssen. Antrenor: Mark Van Bommel.
Absenti: Bjorn Engels, Anthony Valencia, Ondrejka, Mandela Keita, Vines(accidentati); Jurgen Ekkelenkamp(suspendat).

Predictia noastra pentru acest meci este 1 solist, cota 2 la Betano.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro