Skip to content

Anglia are un joc dezamagitor la EURO 2024

Anglia lui Gareth Southgate nu a impresionat în meciul contra Danemarcei, remizând 1-1 la Frankfurt. După partida de debut câștigată cu 1-0 în fața Serbiei, Anglia lui Gareth Southgate nu a arătat un joc spectaculos nici în fața Danemarcei.

Harry Kane a marcat primul său gol la acest turneu, dar Danemarca a egalat rapid printr-o execuție superbă a lui Hjulmand.

Danezii au început meciul agresiv, cu Hojbjerg trimițând primul șut pe poartă. Anglia a avut emoții inițiale, dar și-a creat ocazii, Phil Foden ratând o șansă bună. Kyle Walker a centrat pentru Kane, care a înscris pentru 1-0. Hjulmand a egalat pentru Danemarca cu un șut de la distanță.

Danemarca și-a creat prima ocazie a reprizei secunde, șutul lui Jonas Wind fiind blocat. Danezii s-au bucurat de momente de posesie fluidă după reluare, dictând ritmul jocului, dar Anglia a fost cea care a fost cea mai aproape de a majora scorul, cu un șut al lui Foden care a fost respins de un stâlp.

Ambii antrenori au făcut schimbări în încercarea de a căuta victoria, iar înlocuitorul Ollie Watkins – intrat în locul lui Kane – a avut o șansă de a înscrie rapid după ce a intrat pe teren, dar Kasper Schmeichel l-a respins. Andreas Christensen a tras apoi peste poartă la cealaltă extremitate, asigurând astfel un meci captivant care s-a încheiat la egalitate.

În repriza a doua, Saka și Foden au pus probleme la poarta lui Schmeichel, dar fără succes. Damsgaard a avut și el o ocazie pentru danezi, iar Hojbjerg a continuat să amenințe cu șuturi de la distanță.

Anglia nu a convins în acest meci și soarta lor se va decide în ultima etapă a Grupei C.

Pierre-Emile Højbjerg a primit trofeul Player of the Match din partea UEFA

Au marcat Kane 18’/Hjulmand 34′

Danemarca: Schmeichel; Andersen, Christensen, Vestergaard; Kristiansen (Bah 57′), Hjulmand (Nørgaard 82′), Højbjerg, Mæhle; Eriksen (Skov Olsen 82′); Højlund (Poulsen 67′), Wind (Damsgaard 57′)

Rezerve:  Larsen, Dolberg, Dreyer, Hermansen, Jensen, Kjaer, Kristensen, Ronnow, Zanka

Selectioner: Kasper Hjulmand

Anglia: Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier; Alexander-Arnold (Gallagher 54′), Rice; Saka (Eze 70′), Bellingham, Foden (Bowen 69′); Kane (Watkins 69′)

Rezerve: Dunk, Gomez, Gordon, Henderson, Konsa, Mainoo, Palmer, Ramsdale, Toney, Wharton

Selectioner: Gareth Southgate

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro