Skip to content

AS Roma l-a demis pe José Mourinho!

Blestemul celui de-al treilea sezon continua pentru Mourinho!

AS Roma poate confirma că José Mourinho și staff-ul său tehnic vor părăsi clubul cu efect imediat.
Mourinho a fost prezentat ca al 60-lea antrenor al giallorossilor în mai 2021.

El a condus echipa la câștigarea Conference League la Tirana, pe 25 mai 2022, și la finala Europa League de la Budapesta în sezonul trecut.

„Dorim să-i mulțumim lui José în numele tuturor celor de la AS Roma pentru pasiunea și eforturile sale de la sosirea sa la club”, au declarat Dan și Ryan Friedkin.

„Vom avea întotdeauna amintiri frumoase despre mandatul său la Roma, dar credem că o schimbare imediată este în interesul clubului.

„Îi urăm lui José și asistenților săi toate cele bune în eforturile lor viitoare”.

AS Roma avea un sezon sub asteptari sub comanda lui Mourinho, sunt pe locul 9 dupa 20 de etape, cu numai 29 de puncte. Nici in primele 2 sezoane Mourinho nu a avut clasari foarte bune, a reusit 2 clasari pe locul 6, AS Roma dorind sa intre in top 4 si sa revina in UEFA Champions League.

Inlocuitorul lui Mourinho urmeaza sa fie Daniele de Rossi, acesta va asigura interimatul pana la finalul sezonului, AS Roma avand optiunea de a-i prelungi contractul daca acesta isi va indeplini obiectivele. De Rossi a condus ultima dată SPAL în sezonul 2022/23, unde a rezistat doar câteva luni și a părăsit clubul când se afla pe locul 18 în Serie B.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro