Skip to content

Aston Villa a ajuns la un acord cu Chelsea pentru Maatsen

Aston Villa și Chelsea au ajuns la un acord pentru transferul fundașului stânga Ian Maatsen în West Midlands pentru suma de 37 milioane de lire sterline, după cum a anunțat în exclusivitate jurnalistul britanic David Ornstein.

Cu o clauză de reziliere de 35 de milioane de lire sterline în contractul lui Maatsen specifică doar Borussiei Dortmund și care oricum a expirat acum, Villa și Chelsea au ajuns la un compromis pentru o sumă puțin peste această cifră. Condițiile personale sunt, de asemenea, în vigoare pentru un contract pe șase ani, pe care Villa lucrează pentru a finaliza.

Managerul celor de la Aston Villa, Unai Emery, a exprimat un interes puternic pentru jucătorul în vârstă de 22 de ani, dorind să-l aibă în lot pentru debutul echipei în Liga Campionilor sezonul viitor. Maatsen a avut o evoluție impresionantă la Dortmund în timpul împrumutului său, devenind o piesă cheie în campania europeană a echipei.

Înainte de acest împrumut, Maatsen a avut o experiență limitată la Chelsea, jucând mai mult sub formă de împrumut la cluburi precum Burnley, Charlton Athletic și Coventry City. Transferul său la Villa vine în contextul unei strategii de consolidare a liniei de fund, unde fundașul stânga joacă un rol crucial în sistemul lui Emery.

Pentru Chelsea, vânzarea lui Maatsen face parte din strategia lor de ajustare financiară și de conformare cu regulile de profitabilitate din Premier League, deși clubul este mulțumit de evoluția jucătorului în timpul împrumutului la Dortmund și de creșterea valorii sale de piață.

În concluzie, mutarea lui Ian Maatsen la Aston Villa reprezintă o mișcare importantă pentru ambele părți, consolidând opțiunile defensive ale lui Villa într-un moment crucial înaintea sezonului viitor.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro