Skip to content

Benjamin Šeško rămâne la Leipzig desi era o tinta pentru echipele din Premier League

Šeško își prelungește contractul cu Leipzig
Conform informațiilor furnizate de Fabrizio Romano și Sky Germany,RB Leipzig și Benjamin Šeško au ajuns la un acord pentru ca atacantul sloven să rămână în Bundesliga, răspunzând astfel interesului din Premier League.
Atacantul a marcat de 18 ori în toate competițiile pentru Leipzig în sezonul său de debut, forma sa impresionantă atrăgând interesul celor de la Arsenal.

Semnând un contract cu condiții îmbunătățite, Šeško a fost de acord să rămână la Die Roten Bullen pentru încă un sezon, existând un presupus „Gentleman’s agreement” pentru viitoarea plecare a jucătorului de 21 de ani.

Šeško s-a alăturat clubului înainte de campania 2023/24, alături de alte fețe noi, Xavi Simons și Lois Openda. Deși nu a fost capabil să se ridice la nivelul lui Openda din punct de vedere statistic, RB caută acum să dezvolte în continuare unul dintre cele mai interesante talente de pe continent, după o campanie de debut fantastică.

Ceea ce a fost raportat ca fiind un „nou contract profitabil” asigură viitorul imediat al atacantului, oferindu-i slovenului o nouă șansă de a impresiona în Bundesliga înainte de o mutare dorită în străinătate.

Arsenal, Chelsea și Manchester United au fost interesate de Sesko, dar acum vor trebui să își reevalueze planurile. Contractul tânărului atacant ar fi inclus o clauză de eliberare de aproximativ 55 de milioane de lire sterline, ceea ce a fost considerat un potențial chilipir pentru cluburile engleze.

În căutarea unui nou atacant, Arsenal a fost asociată în această vară cu mai multe nume de profil înalt. Atacantul vedetă al lui Newcastle United, Alexander Isak, a fost inițial o țintă de top, dar cererea raportată de Magpies de aproape 200 de milioane de lire sterline a determinat Arsenal să ia în considerare opțiuni alternative.

Alți atacanți legați de o mutare pe Emirates Stadium îi includ pe Victor Osimhen de la Napoli, Viktor Gyokeres de la Sporting CP, Evan Ferguson de la Brighton și Dominic Solanke de la AFC Bournemouth. Cu decizia lui Sesko confirmată acum, Arsenal va trebui să exploreze aceste ținte și, eventual, alte ținte pentru a-și întări echipa pentru sezonul următor.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro