Skip to content

Borussia Dortmund ii activeaza clauza de reziliere lui Waldemar Anton

Waldemar Anton alege Borussia Dortmund în detrimentul lui Bayer Leverkusen

După ce inițial părea că Waldemar Anton va semna cu campioana Bayer Leverkusen, situația s-a schimbat. Conform informațiilor obținute de SkySports Germania, Anton a ales să se alăture Borussiei Dortmund, respingând astfel oferta lui Bayer Leverkusen.

Decizia lui Anton este fermă. Conform surselor lui Florian Plettenberg, căpitanul echipei VfB Stuttgart a dat undă verde transferului la Borussia Dortmund. Deși inițial era tentat de un transfer la Bayer Leverkusen, Anton a decis în favoarea Borussiei Dortmund.

Campioana Germaniei i-a oferit lui Anton un contract până în 2028, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Antrenorul lui Bayer, Xabi Alonso, îl dorea cu ardoare pe Anton, dar la Borussia Dortmund, acesta va primi un contract bine remunerat până în 2028. Toți conducătorii Borussiei Dortmund – Lars Ricken, Sebastian Kehl și Sven Mislintat – l-au dorit pe fundașul central de 27 de ani ca înlocuitor pentru Mats Hummels, care urmează să plece liber de contract.

Borussia Dortmund a activat clauza de reziliere a contractului lui Anton, în valoare de 22,5 milioane de euro. VfB Stuttgart a fost deja informat despre plecarea lui Anton.

De la transferul său din vara anului 2020 de la Hannover 96, Anton a jucat 141 de meciuri oficiale pentru VfB Stuttgart. În sezonul trecut, el a contribuit la clasarea echipei pe locul doi în Bundesliga, în spatele lui Bayer Leverkusen și înaintea lui FC Bayern, asigurând astfel atât titlul de vicecampioană, cât și calificarea în Liga Campionilor.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro