Skip to content

Brighton a anuntat despartirea de Roberto De Zerbi!

Brighton & Hove Albion a confirmat că antrenorul principal Roberto De Zerbi va părăsi clubul după ultimul meci din Premier League al sezonului, mâine, cu Manchester United, pe American Express Stadium.

De Zerbi, care s-a alăturat lui Brighton în septembrie 2022, după plecarea lui Graham Potter la Chelsea, a supervizat cea mai bună clasare a clubului în prima ligă în 2022/23 și a condus clubul în ultimele 16 ale UEFA Europa League la începutul acestui sezon.

Președintele, Tony Bloom, a declarat: „Roberto ne-a oferit două sezoane excelente de serviciu în care a condus clubul spre noi înălțimi, nu în ultimul rând prima noastră campanie europeană din istorie, care va rămâne mult timp în memoria fanilor Albion.

„Am convenit de comun acord să încheiem contractul lui Roberto într-un moment care convine ambelor părți, permițându-ne să planificăm cât mai repede sezonul următor, iar Roberto să aibă suficient timp pentru a se gândi la următoarea mutare și la viitorul său.

„Sunt sigur că fanii noștri îi vor oferi lui Roberto și echipei sale o despărțire minunată și pe deplin meritată la Amex înainte, în timpul și după meciul de mâine.

„Între timp, aș dori să îi mulțumesc lui Roberto și echipei sale pentru toată munca depusă în ultimele două sezoane. Cu toții părăsesc clubul nostru în termeni buni și cu cele mai bune urări pentru viitor.”

Roberto de Zerbi a declarat: „Sunt foarte trist că plec de la Brighton, dar sunt foarte mândru de ceea ce au realizat jucătorii și staff-ul meu cu sprijinul tuturor celor de la club și al fanilor noștri extraordinari în ultimele două sezoane istorice.

„Am convenit să punem capăt perioadei mele la Brighton, astfel încât eu și clubul să putem continua să lucrăm în modul care se potrivește cel mai bine fiecăruia dintre noi, urmându-ne propriile idei și viziuni, precum și valorile noastre profesionale și umane.

„M-am bucurat cu adevărat de doi ani de muncă intensă și plină de provocări în Premier League, nu în ultimul rând participând la patru competiții majore în acest sezon. Plecarea îmi oferă acum timpul necesar pentru a lua o pauză înainte de a decide asupra planurilor mele de viitor.”

Andrea Maldera, Ricard Segarra, Marcattilio Marcattilii, Vincenzo Teresa, Agostino Tibaudi, Marcello Quinto și Enrico Venturelli vor pleca, de asemenea, după ultimul meci de mâine din Premier League. Antrenorii clubului, Andrew Crofts și Jack Stern, vor rămâne la Brighton & Hove Albion.

Roberto De Zerbi este noul favorit pentru a deveni noul manager al lui Bayern Munchen insa acesta poate sa fie o varianta si pentru AC Milan si Manchester United.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro