Skip to content

CFR Cluj a anuntat oficial doua noi transferuri

CFR Cluj a oficializat transferurile fundasilor laterali Armend Thaqi, kosovar, 31 de ani si Simao Rocha, portughez, 23 de ani. Thaqi a fost transferat de CFR de la Ballkani, de unde au mai ajuns in Superliga in ultimul an Ermal Krasniqi si Albion Rrahmani. Simao Rocha a fost adus de la echipa din liga secunda portugheza, Pacos de Ferreira.

Originar din Kosovo, Thaqi a evoluat până acum în țara sa natală. Un pasator decisiv desăvârșit, Armend ajunge în Gruia de la FC Ballkani, fosta lor adversară din grupele Conference League, echipă pentru care a bifat 172 de apariții, dintre care 33 doar în competițiile europene, semnând 15 goluri și 36 de assist-uri!

În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Republicii Kosovo, bifând până acum 5 prezențe pentru reprezentativa țării sale.

 

Simao Rocha, în vârstă de 23 de ani, vine în Gruia de la Paços de Ferreira, formația pentru care a bifat 24 de partide în sezonul recent încheiat ⚽

Apărătorul stânga a mai evoluat și pentru União Torreense, echipă în tricoul căreia a jucat 37 de partide și a marcat 4 goluri

 

Astazi CFR a anuntat si despartirile de Omar El Kaddouri, Petar Mamic si Filippo Falco.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro