Skip to content

CFR Cluj si FCU Craiova au ajuns la un acord pentru împrumuturile lui Bauza si Baeten

Juan Bauza (28 de ani, mijlocaș ofensiv) și William Baeten (27 de ani, mijlocaș central/dreapta) vor fi împrumutați de FCU Craiova la CFR Cluj sezonul viitor.
Mititelu scapă de salarii de 34.000 de euro lunar și le prelungește celor doi acordurile scadente vara viitoare, în timp ce Varga primește gratis vedetele oltenilor, fără sumă de transfer, pentru un sezon.

GSP.ro a aflat că Mititelu a convenit cu jucătorii ca în schimbul împrumutului la o echipă din Superliga aceștia să semneze prelungirea cu FCU Craiova, pentru a nu-i pierde gratis vara viitoare! În vara lui 2025, în cazul în care oltenii vor reuși promovarea în Superliga, Baeten şi Bauza ar trebui să revină la FCU. Dacă alb-albaștrii nu-și îndeplinesc obiectivul, atunci CFR Cluj îşi va activa opțiunea de cumpărare.

„Mi-am dat acordul pentru ca Bauza și Baeten să meargă la CFR Cluj. Vor fi împrumutați pentru un an. M-am înțeles cu Nelu Varga și cu Dan Petrescu.
Există și alte clauze în contract, și de transfer definitiv, dar e prematur să vorbim. Fotbaliştii trebuie să se înțeleagă cu CFR Cluj și totul se va semna”, a declarat Adrian Mititelu.

Suntem pe ultima sută de metri cu negocierile pentru Bauza și Baeten, dacă totul va fi în regulă vor veni împrumut pe o perioadă de un an. Nu vom plăti nicio sumă de transfer acum, dar dacă vor rămâne la noi și de la anul îi vom lua la pachet.

Discuțiile s-au purtat direct între Dan Petrescu și Adrian Mititelu. Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi, și pe Bauza și pe Baeten. Mai rămâne ca și jucătorii să dorească să vină la noi, dar nu cred să fie probleme.

Mai multe amănunte vom ști luni, noi îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten la CFR Cluj. Sunt convins că Dan Petrescu o să facă din ei niște adevărați zmei, pentru că sunt fotbaliști cu mari calități”, a spus Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj

 

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro