Skip to content

Chelsea a ajuns la un acord pentru primul transfer al verii

Chelsea a ajuns la un acord cu Palmeiras pentru extrema de 17 ani Estêvão Willian, în vârstă de 17 ani.

Clubul din vestul Londrei a învins concurența unora dintre cele mai mari cluburi din Europa și a ajuns la un acord care, potrivit surselor ESPN, are o valoare inițială de 40 de milioane de euro, cu bonusuri legate de performanță care ar putea duce suma totală la aproximativ 67 de milioane de euro.

Adolescentul este considerat unul dintre cele mai bune tinere talente din Brazilia natală, dar, în cazul în care transferul va fi finalizat, adolescentul nu se va alătura clubului până în 2025. Contractul acestuia va avea o durata de 7 ani, pana in 2032.

Chelsea a acordat prioritate la semnarea de tinere talente încă de când Todd Boehly și Clearlake Capital au finalizat preluarea în urmă cu doi ani, noii proprietari ai clubului investind peste un miliard de lire sterline în perioada care a trecut de atunci.

Albaștrii au adus în ultima perioadă mai mulți jucători tineri din America de Sud, printre care Andrey Santos, Deivid Washington, Angelo și mijlocașul ofensiv ecuadorian de 17 ani Kendry Paez, care va ajunge în 2025 de la Independiente del Valle.

Chelsea l-a recrutat și pe Sam Jewell de la Brighton, unde a fost implicat în rețeaua lor globală de scouting, în special în America de Sud.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro