Skip to content

Chelsea este aproape de a-l semna pe Adarabioyo de la Fulham

Chelsea urmează să-l semneze pe fundașul lui Fulham, Tosin Adarabioyo, în urma unui transfer gratuit.

Albastri sunt aproape de un acord pe termen lung cu jucătorul de 26 de ani, care va fi supus unei vizite medicale săptămâna viitoare.

Se înțelege că Adarabioyo face această mutare pentru a juca în Europa. Newcastle și Manchester United ar fi fost, de asemenea, interesate de jucător.

Fostul fundaș central al academiei lui Manchester City, Adarabioyo, a refuzat în aprilie o ofertă pentru a deveni unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la Fulham.

Chelsea speră ca el să ajute la îmbunătățirea recordului lor atât în atac, cât și în defensivă, în condițiile în care antrenorul Bernardo Cueva i se alătură într-o tranzacție de 750.000 de lire sterline de la Brentford pentru a stabili un departament de faze fixe.

Posibila sosire a lui Adarabioyo ar putea accelera plecarea fundașului din academie, Trevoh Chalobah, care este disponibil pentru vânzare în această vară, cu interes raportat de la Manchester United.

Thiago Silva, în vârstă de 39 de ani, va părăsi, de asemenea, Chelsea pentru a se alătura clubului brazilian Fluminense în această vară.

 

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro