Skip to content

Conor Bradley a semnat un nou contract cu Liverpool

Internaționalul nord-irlandez a pus pixul pe hârtie la AXA Training Centre pentru a prelungi și mai mult o perioadă cu clubul care a început când s-a alăturat în septembrie 2019 de la Dungannon United.

După ce a progresat prin rândurile Academiei, Bradley și-a făcut debutul la seniori împotriva celor de la Norwich City în Carabao Cup în septembrie 2021 și a totalizat șase apariții pentru cormorani și a fost selecționat de 13 ori de țara sa.

Anterior, finalist al FA Youth Cup cu U18s, fundașul a petrecut întreaga perioadă 2022-23 sub formă de împrumut la Bolton Wanderers în League One, bucurându-se de o perioadă extrem de reușită care a inclus șapte goluri și 53 de apariții.

Bradley a ajutat Bolton să ridice Trofeul EFL pe Wembley și a fost ales atât Player of the Year, cât și Players Player of the Year.

S-a întors la Liverpool în vară și, după ce a fost lăsat pe tușă în primele luni ale sezonului din cauza unei accidentări, jucătorul de 20 de ani și-a făcut revenirea ca rezervă în victoria din Europa League împotriva lui LASK, joi seara.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro