Skip to content

Cristi Chivu invins de 2 romani in campionatul Primavera

Echipa antrenata de Cristi Chivu, Inter Primavera, a pierdut cu 1-0 meciul impotriva rivalilor de la Juventus Primavera. La torinezi au fost titulari si integralisti Riccardo Radu(portar) si Andrei Gabriele Florea(mijlocas central). Cristi Chivu este lider in campionatul Primavera, cu 34 de puncte dupa 17 etape.

Pentru Radu, acest meci a reprezentat debutul sau pentru echipa Primavera la numai 16 ani. Tanarul nascut in Torino, component al nationalei Romaniei u17 a jucat in acest sezon 9 meciuri pentru formatia u17 a clubului.

Andrei Gabriele Florea este un mijlocas central de 18 ani nascut la Rivoli, in Italia, 1.84m inaltime, care in acest sezon este o piesa de baza pentru Juventus Primavera. A jucat in 16 etape din 17 posibile, reusind o pasa de gol. In sezonul trecut Florea a fost imprumutat la Parma unde in prima parte a sezonului a evoluat pentru echipa u18 unde a jucat in 11 partide, reusind un gol si 4 pase decisive. In ianuarie 2023 a fost urcat la Parma Primavera unde a jucat 17 meciuri, avand un gol marcat si 5 assist-uri. Florea este si component al nationalei u19 care a reusit in aceasta toamna calificarea la Turul de Elita, unde vor juca in luna martie impotriva Turciei,Germaniei si Croatiei.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro