Skip to content

Damian Rasak Transferat la Rapid București După Sezon Impresionant în PKO Ekstraklasa

Damian Rasak, după un sezon excelent în PKO Ekstraklasa, a atras atenția cluburilor din străinătate. Transferul mijlocașului este deja o certitudine.

O Carieră Începută în Italia

Rasak, crescut de Elana Toruń, a jucat anterior în străinătate. În adolescență, a plecat în Italia, dar nu a reușit să se impună pe Peninsula Apenină.

Succes la Górnik Zabrze

După mai mulți ani la Wisła Płock, în iarna anului 2023, s-a transferat la Górnik Zabrze. Aceasta s-a dovedit a fi o mișcare inspirată, Rasak devenind una dintre cele mai strălucitoare prezențe ale clubului și unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din ligă. Performanțele sale nu au trecut neobservate, atrăgând interesul echipelor din străinătate.

Transfer la Rapid București

Rasak a decis să-și continue cariera în România. Mijlocașul a ajuns la un acord cu Rapid București, care va plăti clauza de reziliere a contractului său cu Górnik Zabrze dupa cum anunta site-ul polonez. În sezonul anterior, jucătorul de 28 de ani a disputat 36 de meciuri oficiale pentru echipa din Zabrze, marcând două goluri și oferind două asisturi. Conform Transfermarkt, valoarea sa de piață este de 800 de mii de euro.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro