Skip to content

Dinamo a realizat al doilea transfer al verii, Cătălin Cîrjan de la Arsenal

La câteva zile după ce Arsenal Londra i-a reziliat contractul, Cătălin Cîrjan a semnat cu Dinamo București.

„Bine ai venit, Cătălin Cîrjan! Clubul Dinamo 1948 București este încântat să anunțe contractarea serviciilor jucătorului Cătălin Cîrjan. Mijlocaș central, 21 de ani și crescut de Arsenal Londra, Cătălin va îmbrăca tricoul alb-roșu pentru următoarele trei sezoane.

Născut la București, puștiul a trecut pe la Viitorul Domnești, în 2019 a ajuns la juniorii tunarilor, iar sezonul trecut a evoluat pentru FC Rapid, în 17 meciuri de Superligă și 2 de Cupa României”, se arată în anunțul făcut de Dinamo.

Potrivit Flashscore, Cătălin Cîrjan este evaluat la 380.000 de euro. Potrivit impresarului lui Cătălin Sărmășan, Cîrjam a semnat un contract pe trei sezoane cu Dinamo și va purta tricoul cu numărul 10.

După ce s-a despărțit oficial de Arsenal, Cîrjan a ținut să mulțumească clubului care l-a ajutat să se maturizeze.

„Mulțumesc, Arsenal. Am intrat în club ca un copil și am plecat ca un bărbat! Am cele mai frumoase amintiri, dar am trecut prin niște situații foarte dificile, cum ar fi accidentările mele. Am căzut, dar m-am întors mereu mai bun și mai puternic, dar nu am putut face toate acestea fără ajutorul și sprijinul întregului staff și al jucătorilor. Am fost atât de norocos să pot juca și să învăț de la unii dintre cei mai buni jucători din lume și cei mai buni antrenori. Acum este timpul să merg mai departe și să încep un nou capitol în cariera mea!”

 

Adrian Caragea a semnat cu Dinamo

Primul jucător transferat în această vară urmează să fie prezentat oficial la echipa din Ștefan cel Mare. Este vorba despre Adrian Caragea, un mijlocaș de 18 ani, care în acest sezon a câștigat campionatul Primavera alături de Sassuolo.

Cel care a dezvăluit mutarea a fost chiar agentul fotbalistului, Cătălin Sărmășan: ”Adrian Caragea este noul jucător al lui FC Dinamo București! Internaționalul român de 18 ani, campion al Italiei la Primavera, a decis să facă pasul către fotbalul la nivel de seniori în tricoul alb-roșu. Mult succes, Dudu, suntem mândri de tine”.

Născut în Spania, Adrian Caragea a început fotbalul la Academia Hagi, iar, în 2021, a făcut pasul la Sassuolo, unde a trecut prin toate grupele de vârstă.

În acest sezon, Caragea a marcat cinci goluri și a contribuit cu două pase decisive.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro