Skip to content

Dinamo și-a găsit antrenor!

În ciuda faptului că au existat mai multe variante de antrenor român pe lista conducătorilor de la Dinamo, aceștia au ajuns la o înțelegere cu croatul Zeljko Kopic, ultima dată la formația bulgară Botev Plovdiv.

În vârstă de 46 de ani, Kopic a lucrat cu Steliano Filip la Hajduk Split și chiar fostul căpitan din Ștefan cel Mare l-a propus prin intermediari conducerii lui Dinamo, dând asigurări că îi poate ajuta.
Zeljko Kopic a ajuns deja la București pentru a parafa înțelegerea cu Dinamo. În cazul în care totul va fi în regulă, tehnicianul va conduce sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 11:00, primul antrenament al ”câinilor”.

De-alungul carierei a mai lucrat la echipele HNK Segesta, NK Lucko, HNK Cibalia, secund la naționala U19 a Croației, NK Zagreb, Slaven Belupo, Hajduk Split, FC Pafos (Cipru) și Dinamo Zagreb. Ultima echipa a fost Botev Plodiv, unde a antrenat intre august si decembrie 2022, neavand rezultate bune, 6 victorii, un egal si 8 infrageri. Acesta este liber de contract de un an de zile.
Contractul lui Kopic se va întinde până la finalul sezonului, în vara lui 2024, cu opțiune pentru încă un an în caz că va salva echipa.

Conducătorii lui Dinamo au bătut palma cu Kopic, informație anunțată de Fanatik și confirmată de GSP.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro