Skip to content

EXCLUSIV: Lucas Paqueta acuzat oficial de Premier League pentru pariuri!

Lucas Paqueta va fi acuzat de Federația Engleza de Fotbal de presupuse încălcări ale regulilor privind pariurile, într-o evoluție dramatică care probabil va anula un transfer de 80 de milioane de lire sterline la Manchester City în această vară.

FA investighează de aproape nouă luni activitate suspectă de pariuri în legătură cu trei cartonașe pe care Paqueta le-a primit anul trecut.

Paqueta neagă orice abatere și orice cunoaștere a pariurilor suspecte, care au fost localizate pe Insula Paqueta, în largul coastei Rio de Janeiro. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost intervievat de FA în septembrie anul trecut, iar luna următoare a permis accesul organismului de conducere la telefonul său. Investigația FA a fost declanșată de tiparele de pariuri suspecte în legătură cu un cartonaș galben primit de Paqueta în timp de odihnă, în timpul unui meci dintre West Ham și Bournemouth (1-1), în ziua de deschidere a sezonului, în august anul trecut. .În plus față de cartonașul primit de

Paqueta pentru împingerea lui Illia Zabarnyi de la Bournemouth, FA a investigat, de asemenea, pariurile privind două cartonașe galbene primite de Paqueta în sezonul trecut: unul pentru o intervenție târzie asupra lui John McGinn în remiza 1-1 cu Aston Villa, la 11 martie. , și un alt pentru un fault asupra lui Crysencio Summerville de la Leeds, la 21 mai.

„Se presupune că a încercat în mod direct să influențeze desfășurarea, comportamentul sau orice alt aspect sau eveniment din aceste meciuri, încercând în mod intenționat să primească un cartonaș de la arbitru în scopul nepotrivit de a afecta piața pariurilor pentru una sau mai multe persoane. să profite de pe urma pariurilor”.

Lucas Paqueta a fost, de asemenea, acuzat de două încălcări ale regulilor F3 a FA în ceea ce privește ce presupusele nerespectări în conformitate cu regula F2 a FA.Jucătorul are termen până la 03 2024 pentru a furniza un răspuns.

Paqueta are contract cu West Ham până în 2027 și, în condiții normale, clubul ar încerca fie să încaseze banii în această vară, fie să convină sau să prelungească termenul lung, dar niciunul dintre cele două scenarii nu se va materializa acum. City a fost de acord să plătească 80 de milioane de lire sterline pentru Paqueta anul trecut și la identificat ca o potențială înlocuitor pentru Bernando Silva, care este dorit de Paris Saint Germain. Achitarea clauzei de eliberare a lui Paqueta nu ar fi o problemă pentru City, dar este puțin probabil ca aceștia să continue interesul dacă este acuzat de o infracțiune de pariuri.

Lucas Paquetá: „Sunt extrem de surprins și supărat să văd că Federația a decis să mă acuze.Timp de nouă luni, am cooperat cu fiecare pas al anchetei lor și am furnizat toate informațiile pe care le-am putut.Neg acuzațiile în totalitate și voi lupta din răsputeri pentru a-mi reabilita numele. Din cauza procesului în desfășurare, nu voi oferi niciun alt comentariu.”

 

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro