Skip to content

EXCLUSIV! Sepsi negociaza transferul unui international Maghiar!

sursa foto: sofoot.com
sursa foto: sofoot.com

Potrivit Hungarian Football, Sepsi se afla in negocieri cu Pisa pentru transferul internationalului maghiar Adam Nagy. Mijlocasul de 28 de ani a pierdut primul 11 la formatia din Serie B si vrea sa se transfere la o echipa unde sa fie titular pentru a nu-si pierde locul in nationala Ungariei pentru EURO 2024. In acest sezon a jucat 12 partide pentru Pisa, insa a fost titular numai in 5 dintre ele, in 2 fiind chiar inlocuit la pauza.

La Pisa, Adam Nagy a fost coechipier cu mijlocasul nationalei Romaniei, Marius Marin. De-a lungul carierei, Nagy a jucat in Serie A la Bologna, in Championship la Bristol City, la Pisa in Serie B si la Ferencvaros, in prima liga a Ungariei, cu care a castigat Campionatul in sezonul 2015/2016 si 2 Cupe ale Ungariei, in 2014/2015 si 2015/2016.

In nationala Ungariei, Nagy a adunat 77 de selectii, acesta a debutat in 2015, este jucator de baza, jucand in marea majoritate a meciurilor din momentul debutului. Alaturi de nationala, Nagy a participat la EURO 2016 si EURO 2020.

La Sepsi Nagy nu va avea o problema de adaptare, in lotul acestora aflandu-se inca 3 jucatori de origine maghiara, Roland Varga, Kevin Varga si Akos Kecskes.

Rezumate Video

Citește și:

0 0 votes
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro