Skip to content

EXCLUSIV!Howard Webb confirma ca Liverpool a fost dezavantajata impotriva lui Arsenal!

Seful arbitrilor din Anglia va confirma in aceasta seara la emisiunea sa in care analizeaza deciziile VAR alaturi de Michael Owen ca Liverpool a fost dezavantajata in meciul impotriva rivalilor la titlu, Arsenal.

Nu este prima data cand VAR ia decizii impotriva celor de la Liverpool, contrazise de Howard Webb. In meciul cu Bournemouth Alexis MacAllister a primit rosu direct dupa o analiza VAR, cartonasul fiind revocat dupa cateva zile de catre Federatia Engleza, considerand ca a fost o decizie eronata.

De asemenea in meciul impotriva celor de la Tottenham de pe 30 septembrie cei de la Liverpool au avut un gol valabil anulat pentru un offside inexistent dupa o analiza VAR.  De aceasta data este vorba de hentul facut de Martin Odegaard in meciul de pe 23 decembrie, cand acesta a „jucat” baschet in propriul careu in minutul 20.

In aceasta seara Howard Webb va analiza si va dezvalui conversatiile dintre arbitrii si cei din camera VAR de la mai multe meciuri jucate in ultima perioada in Premier League:

Golul egalizator marcat de Carlton Morris in meciul Luton-Burnley

Cartonasul rosu luat de Raul Jimenez in Fulham-Newcastle

Penalty pentru tragerea de tricou a lui Kulusevski in Tottenham-Brighton

Hent Odegaard in Liverpool-Arsenal

Penalty pentru hentul lui Amadou Onana in Everton-Manchester City.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro