Skip to content

Farul l-a vandut pe Enes Sali!

Farul Constanța și FC Dallas (SUA) au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Enes Sali la formația care evoluează în Conferința Vest din MLS (Major League Soccer). După ce a debutat în primul eșalon în tricoul echipei noastre, Enes Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria campionatului românesc și apoi cel mai tânăr jucător care a evoluat în istoria primei reprezentative a României.

Format la Academia Hagi, Enes Sali a jucat pentru echipa noastră de seniori în 56 de partide în toate competițiile, în care a marcat 4 goluri și a oferit două pase decisive. Enes Sali se va alătura noii echipe în prima parte a anului viitor, după efectuarea formalităților de obținere a vizei, a transmis Farul, pe site-ul oficial.

Enes a jucat in 11 meciuri în SuperLiga în acest sezon timp in care a marcat un gol. Acesta a participat in aceasta toamna si la turul preliminar pentru Campionatul European Under 19, a jucat in toate cele 3 meciuri, reusind o pasa de gol impotriva celor din San Marino.

FC Dallas a terminat sezonul regulat pe locul 7 în Conferința de Vest din MLS, locul 14 în clasamentul general. În play-off a fost eliminată în optimi de Seattle, într-o confruntare care a avut nevoie de trei meciuri, 0-2, 3-1 și 0-1 în decisiv.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro