Skip to content

FCSB s-a distrat cu Virtus in primul tur UCL

FCSB o demolează pe Virtus AC în primul meci al aventurii europene

FCSB și-a început aventura europeană cu un meci în deplasare, pe terenul campioanei din San Marino, Virtus AC, și a obținut o victorie categorică cu scorul de 7-1.

Meciul a început într-o notă alertă pentru FCSB, prima ocazie de gol apărând în minutul doi. O pasă pe culoar a lui Darius Olaru l-a găsit pe Băluță demarcat în careu, însă șutul acestuia la colțul scurt a fost respins în corner de portar.

În faza imediat următoare, fundașii san marinezi au comis un henț în careu, iar arbitrul a dictat penalty după consultarea imaginilor VAR. Darius Olaru și-a asumat responsabilitatea și a înscris cu calm cu un șut pe centrul porții.

Căpitanul FCSB-ului a reușit ”dubla” doar câteva minute mai târziu (min. 11), cu un șut superb din afara careului, care s-a oprit sub transversala echipei din San Marino.

În minutul 22, calificarea era deja tranșată, Daniel Popa ducând scorul la 3-0 cu un șut din unghi. Peste alte cinci minute, același Popa a făcut și el ”dubla”.

Darius Olaru, într-o formă extraordinară, a bifat hattrick-ul în minutul 37, fructificând o pasă în centrul careului a lui Popa.

La pauză, antrenorul Charalambous a operat mai multe schimbări, introducându-i pe Dawa, Antwi, Alhassan și Miculescu încă din minutul 46. Miculescu și-a trecut numele pe lista marcatorilor după ce portarul gazdelor a respins în față un șut al lui Popa.

Trei minute mai târziu, același Miculescu a dus scorul la 7-0, fiind lansat ideal în careu de o pasă printre a lui Edjouma.

Gazdele au reușit golul de onoare în minutul 86, când Battistini a împins pe lângă Târnovanu o centrare venită din flancul stâng.

Returul cu Virtus este programat peste o săptămână la București, însă cu calificarea deja jucată, FCSB se poate gândi deja la turul doi preliminar al Ligii Campionilor, unde va întâlni campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv.

Au marcat: Battistini 86′ / Darius Olaru 6′, 11′, 37′, Daniel Popa 23′, 27′, David Miculescu 70′, 73′

Echipele de start

Virtus: Passaniti – Pupeschi, Rinaldi(Gori 78′), De Lucia – Battistini, Montanari(Angeli 82′), Golinucci, Sabato(Rizzo 66′) – Buonocunto, Vallocchia(Ciacci 46′) – Benincasa(Piovaccari 82′)
Rezerve: De Angelis, Gentillini, Piovaccari, Lombardi, Tortori, Gori, Muggeo, Ceccaroli, Angeli, Ciacci, Rizzo
Antrenor: Luigi Bizzotto

FCSB: Târnovanu – Crețu(Antwi 46′), Haruț, Ngezana(Dawa 46′), Kiki – Edjouma, Șut(Alhassan 46′) – Băluță(Miculescu 46′), Olaru(Lixandru 61′), Phelipe – D. Popa
Rezerve: Vlad, Dawa, Miculescu, Lixandru, Antwi, Radunovic, Alhassan
Antrenor: Elias Charalambous

REZUMAT

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro