Skip to content

Florinel Coman transferat oficial la Al Gharafa

Florinel Coman, transferat oficial la Al Gharafa SC

FCSB a anunţat oficial transferul golgheterului său, Florinel Coman, la echipa Al Gharafa SC din Qatar. După șapte ani petrecuți la echipa roș-albastră, Coman a încheiat un capitol important din cariera sa, în care a înscris 63 de goluri și a oferit 62 de pase decisive în 233 de meciuri disputate în toate competițiile.

Detalii Contractuale

Florinel Coman a semnat un contract pe trei ani cu Al Gharafa, având opţiunea de prelungire pentru încă un sezon. La noua sa echipă, Coman va purta tricoul cu numărul 7, un număr emblematic pentru mulți jucători de atac.

Al Gharafa a plătit 5.250.000 de euro pentru a-l aduce pe Coman, care este cotat la șapte milioane de euro. Fostul atacant al FCSB va câștiga două milioane de euro pe an, un salariu considerabil, comparabil cu cel al multor jucători din primele cinci campionate ale Europei.

Debutul și Așteptările

Coman este așteptat să debuteze pentru Al Gharafa pe 9 august, într-un meci în deplasare împotriva echipei Al-Khor. Prezența sa la Al Gharafa este așteptată cu mare interes, fiind considerat un jucător cheie pentru sezonul viitor.

Mihai Stoica a comentat transferul lui Coman într-un interviu pentru Prima Sport: „Pentru el este excepţional, sunt bani foarte mulţi. Când vorbim de două milioane de euro pe an, vorbim de bani foarte mulţi. Există şi în primele cinci campionate ale Europei puţini jucători care iau salariul ăsta. Vom vedea dacă noi vom pierde sau vom câştiga. Indiscutabil cifrele făcute de Florinel Coman sunt excepţionale şi va fi foarte complicat ca un alt jucător să aibă cifre apropiate, dar putem să câştigăm în alt plan, în cel defensiv. În Europa ai nevoie să stai foarte bine şi defensiv. Ideea este că la salariul ăsta nu avea voie să spună pas”.

La Al Gharafa, Florinel Coman va juca alături de Joselu, care a sosit de la Real Madrid. Aceasta va fi o experiență internațională valoroasă pentru Coman, care a participat și la EURO 2024, contribuind astfel la creșterea valorii sale pe plan internațional.

Transferul lui Florinel Coman marchează o nouă etapă în cariera sa, oferindu-i oportunitatea de a evolua într-un campionat diferit și de a beneficia de un salariu substanțial. Suporterii FCSB vor urmări cu siguranță evoluția sa în Qatar, sperând ca el să continue să își demonstreze valoarea și să atingă noi culmi în cariera sa fotbalistică.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro