Skip to content

Fundașul japonez Hiroki Ito de la Stuttgart, transferat la Bayern Munchen

Bayern Munchen l-a transferat pe fundașul Hiroki Ito de la VfB Stuttgart, a anunțat joi clubul german. Internaționalul japonez în vârstă de 25 de ani a semnat un contract pe patru ani.

Ito a jucat de 26 de ori pentru Stuttgart în acest sezon, clubul reușind să termine pe locul al doilea în spatele campioanei Bayer Leverkusen, în timp ce fundașul stânga, care poate juca și în centru, a ajutat Japonia să ajungă în sferturile de finală ale Cupei Asiei la începutul acestui an.

Max Eberl, membru al consiliului de administrație al FC Bayern: „Suntem încântați că am semnat cu Hiroki Ito pentru FC Bayern. Ne dorim jucători înfometați, care să aducă energie nouă, iar Hiroki are tot ceea ce ne dorim: este un jucător care acceptă provocările, le depășește și continuă să își croiască drum în joc. Are deja multă experiență pentru un tânăr de 25 de ani și poate face față presiunii, fie că este vorba de un meci de baraj pentru retrogradare sau când joacă pentru Liga Campionilor. El ne va întări cu adevărat imediat”.

Christoph Freund, directorul sportiv al FC Bayern: „Hiroki Ito a fost fiabilitatea personificată la VfB Stuttgart. A produs performanțe constante la un nivel înalt, ceea ce a atras atenția mai multor cluburi mari. Hiroki este înalt, agresiv, are un picior stâng puternic, un joc de pase excelent și este versatil în apărare, deoarece poate juca atât pe partea stângă, cât și central. A venit în Germania ca jucător tânăr, a făcut progrese mari și suntem siguri că mai are potențial în continuare.”

Hiroki Ito: „Este o mare onoare pentru mine să pot juca pentru unul dintre cele mai mari cluburi din lume. FC Bayern este un nume mare și în Japonia. Am dat întotdeauna totul pentru VfB Stuttgart și sunt recunoscător clubului. Acum aștept cu nerăbdare provocarea de la Munchen și vreau să contribui la câștigarea multor trofee de către FC Bayern. Era timpul să fac un nou pas, iar pentru mine FC Bayern este clubul perfect pentru a face acest lucru.”

 

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro