Skip to content

Jadon Sancho s-a intors la Dortmund

Borussia Dortmund l-a împrumutat pe atacantul Jadon Sancho (23 de ani) până la finalul sezonului. Englezul, aflat în prezent sub contract cu Manchester United, a semnat astăzi un contract de împrumut valabil până la 30 iunie 2024.

„Jadon este un jucător care face diferența și abia aștept să îl văd în curând în negru și galben. El cunoaște acest oraș, SIGNAL IDUNA PARK, fanii noștri și clubul nostru. Chiar dacă nu a jucat niciun meci competitiv în ultimele luni, suntem siguri că se va acomoda rapid cu noi, va reveni la forma sa cea mai bună și își va folosi calitățile pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivele pentru acest sezon”, a declarat directorul sportiv al BVB, Sebastian Kehl.

„Când am intrat astăzi în vestiar, m-am simțit ca și cum m-aș fi ‘întors acasă’. Cunosc clubul pe dinafară, am fost întotdeauna foarte apropiat de fanii de aici și nu am pierdut niciodată contactul cu cei din conducere. Abia aștept să-mi revăd coechipierii, să intru pe teren, să joc fotbal cu zâmbetul pe buze, să dau goluri, să înscriu goluri și să-i ajut să se califice în Liga Campionilor”, a subliniat Jadon Sancho.

Internaționalul englez de 23 de ani a jucat în total 137 de meciuri competitive (50 de goluri/64 de pase decisive) pentru Borussia Dortmund între 2017 și 2021, înainte de a se întoarce în țara sa natală pentru 85 de milioane de euro. În 2021, el a câștigat Cupa Germaniei cu BVB, într-o victorie cu 4:1 în fața lui Leipzig

In acest sezon, Sancho s-a contrat cu managerul Erik ten Hag pe retelele de socializare si a fost exclus din lot inca din luna septembrie.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro