Skip to content

Jobe Bellingham este la mare căutare in Premier League!

Crystal Palace este în discuții pentru a-l semna pe Jobe Bellingham, starul lui Sunderland, în această vară, potrivit lui Fabrizio Romano.

Jucătorul de 18 ani este, se pare, o țintă prioritară pentru the Eagles. Managerul lui Palace, Oliver Glasner, îl dorește, iar directorul sportiv Dougie Freedman lucrează pentru a-l convinge pe jucător să se mute în sudul Londrei.

Palace nu este singurul club din Premier League interesat de tânărul mijlocaș. Se pare că și Brentford se luptă pentru semnătura sa. Bellingham a avut un sezon fulminant în Championship, marcând șapte goluri și o pasă de gol în 45 de apariții pentru Black Cats.

La fel ca fratele său de la Real Madrid, Bellingham și-a început cariera la Birmingham City înainte de a pleca la Sunderland în iunie 2023. El a debutat în ianuarie 2022 pentru Birmingham, când avea 16 ani și 107 zile. A fost al doilea cel mai tânăr jucător al clubului – doar fratele său a fost mai tânăr.

Palace are un record excelent de recrutare și semnare a jucătorilor din Championship, după ce i-a semnat pe Eberechi Eze, Michael Olise, Adam Wharton și alții din a doua divizie. Bellingham ar putea fi o altă lovitură de maestru din partea lui Freedman, care a respins recent interesul celor de la Newcastle United pentru a rămâne la club.

Brentford știe, de asemenea, cum să cumpere din campionat și are câteva găuri majore la mijlocul terenului pe care trebuie să le acopere. The Bees i-a eliberat pe Saman Ghoddos și Shandon Baptiste în urma expirării contractelor lor, în timp ce Josh Dasilva încă se recuperează după o accidentare la ligamentul încrucișat anterior (ACL). Bellingham se încadrează în modelul clubului de a semna jucători tineri, versatili din punct de vedere tactic și muncitori.

Starul născut la Stourbridge a început ca atacant și a jucat ca mijlocaș ofensiv în spatele atacantului central. De atunci, el a jucat într-un rol de mijlocaș mai mult box-to-box. Pe lângă legăturile cu Premier League, Borussia Dortmund a monitorizat evoluția lui Bellingham. Ei au ajutat la dezvoltarea fratelui său mai mare și ar putea să se năpustească asupra lui în timp ce se pregătesc pentru o reconstrucție masivă.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro