Skip to content

Jordan Henderson a semnat cu Ajax!

Fostul capitan al lui Liverpool, Jordan Henderson s-a inteles cu Ajax si astazi va efectua vizita medicala. Englezul de 33 de ani va semna un contract pe 2 ani si jumatate, pana in iunie 2026.

Henderson vine dupa o experienta ratata in Arabia Saudita, la Al-Ettifaq, unde a stat numai 6 luni. Acesta plecase de la Liverpool dupa 12 ani la cormorani pentru suma de 15 milioane de euro in vara anului 2023 dorind sa se reuneasca cu fostul sau capitan de la Liverpool, Steven Gerrard, actualul antrenor de la Al-Ettifaq.

Al-Ettifaq si Jordan Henderson au ajuns la un acord pentru incheierea contractului, fara ca Ajax sa fie nevoita sa plateasca vrea suma pentru transferul sau. Henderson si-a dorit sa revina in Europa si datorita Campionatului European din vara, sansele sale de a prinde lotul Angliei jucand in Arabia Saudita fiind foarte mici.

El a jucat de 17 ori în Saudi Premier League, înregistrând patru pase decisive pentru echipa condusă de fostul coechipier al lui Liverpool, Steven Gerrard, dar pleacă la jumătatea primului său sezon la club.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro