Skip to content

Julen Lopetegui preia comanda lui West Ham United.

West Ham United a confirmat sosirea lui Julen Lopetegui pentru a-l înlocui pe David Moyes în funcția de antrenor principal.

Plecarea lui Moyes a fost anunțată de Hammers înainte de finalul sezonului, iar clubul s-a mișcat rapid pentru a ajunge la o înțelegere cu fostul antrenor al echipei Wolves, Lopetegui, care a menținut Wanderers în prima ligă în sezonul 2022/23 înainte de a pleca.

Antrenorul de 57 de ani a semnat un contract pe doi ani, cu opțiunea pentru un al treilea an.

El a declarat pe site-ul clubului:

„Mă simt foarte fericit, în primul rând, să fac parte din viitorul acestui mare club. Vom încerca să ne punem amprenta asupra clubului.

Mă simt că avem o platformă fantastică. Cred că ultimii ani au fost ani foarte buni pentru a avea această bază, bineînțeles, dar ambiția mea ca antrenor este întotdeauna să fiu din ce în ce mai bun, să realizăm mai multe și obiective mai mari și să încurajăm și să îmbunătățim jucătorii, echipa și să concurăm pentru că fotbalul este despre asta – să concurăm. Suntem foarte ambițioși în această privință.

Sunt unde vreau să fiu. Sunt aici pentru că vreau să fiu aici și pentru noi a fost o zi fantastică când am încheiat acordul nostru aici, pentru că angajamentul nostru este 100% de a fi aici. Am avut alte oportunități, dar sunt foarte fericit că West Ham m-a ales pentru că și eu am ales West Ham, așa că suntem cu adevărat fericiți pentru acest lucru.

Am venit aici cu ideea și gândul de a face un zgomot mare, mare. De aceea am venit aici și suntem entuziasmați de această provocare. Bineînțeles, vom face tot posibilul pentru a ajuta clubul și echipa să atingă cel mai înalt nivel și să ne atingem obiectivele. Asigur fanii că ei vor fi cheie în toate realizările noastre.”

Lopetegui a avut un eșec în conducerea echipei Real Madrid în 2018, după ce a părăsit postul de selecționer al echipei naționale a Spaniei, dar și-a reconstruit imaginea cu Sevilla, conducându-i la câștigarea Europa League în sezonul 2019/20.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro