Skip to content

Jurgen Klopp si-a anuntat plecarea de la Liverpool!

Antrenorul german Jurgen Klopp a decis să se despartă de Liverpool la finalul sezonului.
Klopp, în vârstă de 56 de ani, a făcut anunțul vineri dimineață într-un videoclip pe canalele de socializare ale lui Liverpool.

Antrenorul german s-a alăturat echipei Liverpool în 2015 și a câștigat Premier League, Liga Campionilor, Cupa Angliei și Cupa Ligii cu clubul din Merseyside.

„Pot să înțeleg că este un șoc pentru mulți oameni în acest moment, când auzi asta pentru prima dată, dar evident că pot să explic – sau cel puțin să încerc să explic”, a spus Klopp.

„Iubesc absolut totul despre acest club, iubesc totul despre oraș, iubesc totul despre suporterii noștri, iubesc echipa, iubesc personalul. Iubesc totul. Dar faptul că totuși iau această decizie vă arată că sunt convins că este cea pe care trebuie să o iau.

„Este că sunt, cum să spun, în criză de energie. Nu am nicio problemă acum, evident, știam deja de mai mult timp că va trebui să anunț asta la un moment dat, dar sunt absolut bine acum. Știu că nu pot să fac treaba asta din nou și din nou și din nou și din nou.

„După anii pe care i-am avut împreună și după tot timpul pe care l-am petrecut împreună și după toate lucrurile prin care am trecut împreună, respectul a crescut pentru tine, dragostea a crescut pentru tine și cel puțin îți datorez adevărul – și acesta este adevărul”, a spus Klopp.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro