Skip to content

Konoplyanka a plecat cu scandal de la CFR Cluj

Yevhen Konoplyanka a fost dat afară de CFR Cluj după doar 4 meciuri în care a adunat 54 de minute în tricoul ardelenilor. Neluțu Varga a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că fotbalistul ucrainean nu face parte din lotul CFR-ului pentru a doua parte a sezonului.

„A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunți că te doare piciorul, că te înțeapă nu știu ce.

Probabil nu mai are chef de fotbal, dar nu mai contează, e subiect închis. Ne vom despărți de Konoplaynka la iarnă”, declara Varga, la FANATIK SUPERLIGA.

Yevhen Konoplyanka a răbufnit după declarațiile lui Neluțu Varga și a venit cu replica în presa din țara natală. Fostul jucător de la Sevilla sau Șahtior Donețk a spus că a primit un singur salariu din cele 5 pe care ar fi trebuit să le încaseze.

De asemenea, jucătorul de 34 de ani a negat dezvăluirile potrivit cărora s-ar fi dat accidentat înainte de fiecare meci. „Un nonsens total (n.r. faptul că și-ar fi inventat accidentările). Să se uite câte meciuri am stat pe bancă atunci când eram 100% pregătit să joc.

Dacă nu eram apt, atunci nu aș fi fost pe bancă. Clubul mi-a plătit un singur salariu dintre cele cinci. Încă nu s-a rezolvat situația cu mine. Ce planuri am? Vreau să petrec o săptămână cu familia, iar apoi mă voi gândi la viitor”, a declarat Konoplyanka, potrivit sport.ua.

In apararea celor de la CFR Cluj a sarit si Mihai Stoica, presedintele consiliului de administatie de la FCSB, in direct la Orange Sport.

„Nu cred o iotă din ce zice. Banii oricum îi iei, fiind şi străin îi lua de la UEFA. Eu cred că minte de îngheaţă apele. 

În Italia, oamenii sunt sinceri. Piovaccari, când l-am adus, a venit şi a spus aşa „Spune-i lui mister (n.r. – Laurenţiu Reghecampf), mie să nu-mi dea mingea la picior, să-mi dea pe poziţie viitoare”. I-am spus lui Reghe şi s-a enervat. 

Aşa sunt italienii. E posibil (n.r. – Andrea Mandorlini) să-i fi spus pe partea sportivă. Eu văd că are mult venin  dar să spui că joacă CFR doar dă şi fugi, nu mi se pare. Dacă se juca aşa, nu-l vedeam pe Tachtsidis că e fotbalist. Nu mi se pare că CFR joacă aşa”

 

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro