Skip to content

Lloyd Kelly urmează sa efectueze vizita medicală la Newcastle

Lloyd Kelly a respins interesul din partea mai multor cluburi europene de top pentru a accepta un contract de cinci ani cu Newcastle, potrivit talkSPORT.

Fundașul central Kelly, liber de contract după ce a plecat de la Bournemouth, urmează să efectueze o vizită medicală la sfârșitul acestei săptămâni.
Giganții italieni Juventus s-au numărat printre echipele care și-au arătat interesul pentru Kelly.

Apărătorul, care poate juca și pe postul de fundaș stânga, a fost semnat pentru Bournemouth de Eddie Howe, antrenorul lui Newcastle.

Acum, cei doi se vor reîntâlni pe St James’ Park, în timp ce Magpies încearcă să lupte din nou pentru primele patru locuri.

Kelly a jucat de 23 de ori în Premier League în ultimul sezon, deoarece accidentările i-au întrerupt campania. După ce s-a alăturat de la Bristol City pentru 13 milioane de lire sterline în 2019, el a făcut 141 de apariții în total pentru Cherries, marcând trei goluri și punând opt pentru coechipierii săi. Atât de multă considerație a avut, Kelly a fost numit căpitanul clubului în 2022 după ieșirea lui Steve Cook.

Anterior, el a fost internațional de tineret al Angliei, jucând de nouă ori pentru Under-20 și de 10 ori pentru Under-21, jucând la două Campionate Europene cu aceștia din urmă.

Semnarea transferului ca jucător liber vine la o săptămână după ce Newcastle a ratat o afacere similară. Howe ar fi vrut să-l aducă și pe Tosin Adarabioyo, fundașul central al lui Fulham, aflat în afara contractului.

Cu toate acestea, Magpies a fost învinsă de Chelsea, care l-a semnat pe fostul absolvent al academiei Man City ca înlocuitor al lui Thiago Silva, care pleacă.

 

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro