Skip to content

Marius Croitoru este noul antrenor al lui FCU Craiova

Marius Croitoru este noul antrenor al lui FC U Craiova. Clubul patronat de Adrian Mititelu a făcut anunțul pe căile oficiale de comunicare în cursul zilei de marți, 28 mai. Marius Croitoru a semnat un contract valabil pe un sezon cu formația din Bănie.

Marius Croitoru este noul antrenor al lui FC U Craiova! Anunțul oficial al clubului din Bănie

Marius Croitoru este alesul lui Adrian Mititelu pentru a antrena FC U Craiova în liga secundă. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani i-a mai pregătit pe olteni în perioada 23 iunie 2022 – 10 octombrie 2022. Totodată, Adrian Mititelu i-a trecut o clauză specială în contract noului antrenor de la FC U Craiova. În cazul în care oltenii vor promova în SuperLiga, contractul lui Marius Croitoru se prelungește automat pentru încă un sezon.

„Bine ai revenit, Marius Croitoru!”, a fost anunțul oficial al lui FC U Craiova pe rețelele de socializare. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Eugen Trică. Oltenii nu au anunțat, deocamdată, despărțirea de antrenorul în vârstă de 47 de ani.

„Am semnat, trecem la treabă! Toți ne dorim să avem un joc frumos și rezultate. O să avem mult de muncă, este clar că obiectivul este promovarea. Cu nea Adi am discutat cu mult înainte de acest moment și numai problema cu carnetul m-a făcut să nu vin din octombrie.

A văzut ce am făcut în primul mandat și probabil își dorește același lucru. Se rezolvă problema cu carnetul, săptămâna asta am ultimul modul la CNFPA și se va rezolva. De pe 15 ne vom întâlni, vom veni la muncă cu un singur gând: promovarea.

Este păcat că s-a ajuns aici, dar asta este viața. Este o competiție sportivă și este normal să existe și învinși. Din păcate, Craiova a fost una dintre echipele învinse și nu avem ce să facem decât să ne ridicăm și să devenim câștigători.

Important este ce fac jucătorii, dorința cu care joacă și se antrenează. Degeaba ai condiții bune și un lot extraordinar dacă dorința nu depășește acest lucru. Sunt echipe care nu au condiții asemănătoare și s-au bătut pentru obiective mărețe.

Este cel mai important lucru să fii disciplinat, serios și să muncești. S-au dus vremurile când puteai să faci și alte lucruri extra. Dacă o să vină o ofertă concretă nu o să mă împotrivesc transferurilor lui Bauza și Baeten. Trebuie să fie o ofertă care să îl mulțumească pe domnul Mititelu și jucător. 50% din Liga 2 era Liga 1 în urmă cu câțiva ani. Orașele mari și echipele cu tradiție își doresc să ajungă în Liga 1, competiția va fi foarte puternică, dar suntem Craiova și nu poate exista alt obiectiv.

Mi-a garantat că o să rămânem la Craiova și va ține jucătorii care merită să rămână în club. Important este ca acum să înțelegem unde suntem și obiectivul numărul 1 este promovarea. Este mai dureroasă o nepromovare decât o retrogradare.

Până acum nu am antrenat în Liga 2, este o provocare imensă pentru mine. Nu cunosc Liga 2 și pentru toți va fi o provocare imensă să aducem Craiova unde îi este locul. Oricine ar fi venit la Craiova nu cred că ar fi existat un alt obiectiv.

Își dorește foarte mult să promovăm, să se întoarcă în Liga 1 pentru că a investit foarte mult. Rămâne să găsesc formula ideală pentru promovare”, a declarat Marius Croitoru.

 

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro