Skip to content

Marius Ștefănescu se va transfera la FCSB

Marius Ștefănescu este jucătorul campioanei. FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe au bătut palma pentru transferul jucătorului care a impresionat în acest sezon în SuperLiga. În ciuda faptului că Laszlo Dioszegi a susținut în repetate rânduri că nu îl va lăsa pe Ștefănescu la FCSB nici pentru 10 milioane de euro, se pare că patronul covăsnenilor s-a răzgândit.

Gigi Becali a anunțat că mijlocasul covăsnenilor va face mâine vizita medicală. În stagiunea recent încheiată de Superligă, Ștefănescu a reușit 14 goluri și cinci pase decisive. Ștefănescu este a treia mutare în această vară pentru FCSB, după David Kiki și Daniel Popa.

Gigi Becali a fost cel care a anunțat perfectarea transferului lui Mihai Ștefănescu la FCSB: „Ne-am înțeles tot, am parafat. Eu am vorbit cu Dioszegi. E confidențial cât plătesc pentru Ștefănescu, am și eu o diplomație acum, dacă toată viața nu am fost. Doar trebuie să facă vizita medicală. Nu va sta pe bancă, am plătit foarte mulți bani, peste un milion de euro.

La nivel de salariu e acolo, aici a fost discuţia. Nu a fost o strategie de negociere. Lumea s-a învățat cu mine, că dau, că fac, că dreg. I-am zis lui Mihai Stoica, ce vrea Dumnezeu să fie, trebuie să fac niște pași înapoi. Nu mai vreau să spun ce și cum. Ei cred că mai sunt Becali care făceam și dădeam.

După ce va semna, vă dezvălui și suma. La nivel de salarii, este în top. Aici m-a supărat că îi dădeam aproape dublu, dar… bravo lui, îmi place de el că e băiat deştept şi a negociat! A semnat pe o perioadă de cinci ani, e normal dacă plătești atât de mult”, a dezvăluit patronul FCSB-ului la Digi Sport.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro