Skip to content

Mircea Lucescu negociaza cu AS Roma!

Impresarul Arcadie Zaporojanu a aruncat bomba in direct la Liga Digisport! Agentul lui Mircea Lucescu a anuntat ca acesta va negocia cu AS Roma in perioada urmatoare pentru a prelua gruparea capitolina. Roma s-a despartit de Jose Mourinho in aceasta saptamana, dupa infrangerea 3-1 impotriva celor de la AC Milan.

AS Roma a avut un sezon sub asteptari sub comanda lui Mourinho, acesta a lasat clubul pe locul 9 dupa 20 de etape, cu numai 29 de puncte. Daniele De Rossi va asigura interimatul la AS Roma pana la finalul sezonului, clubul avand si o clauza de prelungire in cazul in care De Rossi isi va indeplini obiectivele.

Mircea Lucescu este liber de contract din noiembrie dupa ce s-a despartit de clubul Dinamo Kiev. Lucescu a stat pe banca ucrainenilor timp de 3 ani, timp in care a condus echipa in 118 meciuri, reusind 65 de victorii, 19 egaluri,34 de infrangeri, avand o medie de puncte pe meci de 1.81. Din momentul rezilierii cu Dinamo Kiev Mircea Lucescu a purtat discutii cu Olympique Lyon si Besiktas, insa a refuzat sa preia o echipa in mijlocul sezonului.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro