Skip to content

Mirel Radoi a semnat cu Al Jazira

Mirel Rădoi (42 de ani) este noul antrenor al echipei Al Jazira, locul 5 în campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Mirel Rădoi a lăsat-o pe Al Bataeh, solicitând rezilierea, scopul lui fiind de a avea cale liberă către Al Jazira, echipă cu pretenții mai mari și bani mai mulți.

Astăzi, Rădoi a fost prezentat oficial drept noul antrenor al celor de la Al Jazira, contract pe un an și jumătate, până în vara lui 2025.

La Al Jazira, Rădoi va încasa 2,5 milioane de euro pe an. El are ca obiectiv clasarea pe primele locuri, în prezent Al Jazira fiind a șasea, cu 20 de puncte, 10 sub liderul Al Wasl.

Rădoi va avea la dispoziție un lot mai bun la Al Jazira, evaluat la 27 de milioane de euro, 16 peste cât valorau cumulat jucătorii lui Al Bataeh. Printre jucatori se numara Karim Rekik, venit de la Sevilla, Fernando, ultima oara la Antalyasport, Alejando Pozuelo, fost jucator la Swansea, Rayo Vallecano, Genk, Toronto si Inter Miami, Neeskens Kebano, ex PSG si Fulham si Aboubakar Kamara, venit de la Olympiacos.

Al Jazira este condusa de seicul Mansour byn Zayed Al Nahyan, acesta detine si City Football Group care include printre altele Manchester City, Girona, Palermo, New York City, Troyes.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro