Skip to content

Miro Klose este noul antrenor al lui Nürnberg

1.FC Nürnberg a anunțat că l-a numit în funcția de antrenor principal pe Miroslav Klose, golgheterul all-time al echipei germane.

Acesta este prima experiență profesională a lui Klose în Germania, după ce anterior a condus SCR Altach în Austria. În alte experiențe de antrenor, Klose a fost implicat în echipa națională ca asistent al lui Hansi Flick, precum și ca antrenor al echipei sub 17 ani a lui Bayern Munchen.

Cu privire la transferul la Der Club, Klose a declarat: „Tradiție, pasiune, muncă cinstită, fani grozavi – toate acestea sunt lucruri pe care le iubesc la fotbal și pe care le iubesc la FC Nürnberg. De aceea, oportunitatea de a deveni antrenor aici m-a prins imediat. Cu munca sa la juniori, clubul are o fundație excelentă pe care dorim să o construim în continuare. Îl cunosc și îl apreciez pe Joti de mulți ani. Suntem pe aceeași lungime de undă din punct de vedere uman și din punctul de vedere al modului în care gândim fotbalul. Acum este timpul să începem, să îl abordăm și să punem sezonul pe drumul cel bun”.

Nürnberg a trecut recent prin schimbări structurale, fostul antrenor principal și director Dieter Hecking părăsind clubul și fiind înlocuit de Joti Chatzialexiou. Decizia de a-l numi pe fostul atacant de la Werder Bremen și Bayern Munchen este prima din mandatul său la conducere.

Klose îl înlocuiește pe Cristian Fiél, care a fost numit noul antrenor principal al echipei Hertha Berlin. În singurul său sezon la cârma echipei, Fiél a condus-o pe Nürnberg la un loc 12 în 2.Bundesliga, locul 12, un loc sub așteptări, punctul culminant al sezonului fiind probabil performanțele de excepție ale lui Can Uzun.

Aceasta va fi una dintre provocările cu care Klose se va confrunta atunci când va deveni antrenorul principal al lui Nürnberg, deoarece Uzun va pleca în vară, iar clubul va simți foarte mult lipsa forței sale de foc. Acesta este un lucru pe care Klose va trebui să lucreze pentru a-l înlocui.

Translated with DeepL.com (free version)

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro