Skip to content

 Nacho părăsește Real Madrid și semnează cu Al-Qadisiyah

Acordul este pe doi ani și jucătorul va primi o sumă de aproximativ 10 milioane de euro.

Nacho Fernández părăsește Real Madrid pentru a se îndrepta spre Arabia Saudită. Destinația sa va fi Al-Qadisiyah, echipă proaspăt promovată în liga saudită și antrenată de fostul madrilen Michel.

Acordul este pe doi ani și jucătorul de la Real Madrid va primi o sumă de aproximativ 10 milioane de euro, deoarece în țara arabă nu se impozitează veniturile, astfel că salariul merge integral la jucător.

În acest fel, Nacho pune capăt perioadei sale ca madrilen, pe care a început-o ca un copil și o încheie la cel mai înalt nivel, îmbrățișând-o pe zeița Cibeles de două ori, prima dată pentru titlul de campion al Spaniei și ulterior pentru cucerirea titlului de Liga Campionilor în sezonul recent încheiat.

Acordul a fost încheiat în ultimele ore, după ce a trecut cu succes controlul medical zilele trecute. Acordul este total, lucru cunoscut deja de Real Madrid. În acest fel, echipa albă, așa cum a informat MARCA, a intensificat negocierile pentru a încheia transferul lui Leny Yoro.

Deși este o echipă care a reușit promovarea în sezonul trecut, provocarea sa este de a lupta cu cele patru mari echipe pentru cucerirea titlului in Arabia Saudita. Pentru aceasta, are sprijinul companiei petroliere Aramco și înțelepciunea fotbalistică a lui Michel.

Real Madrid a oficializat deja primul transfer pentru sezonul viitor, Kylian Mbappe. Mbappe a semnat un contract pe cinci ani, în calitate de jucător liber de contract cu clubul blanco.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro