Skip to content

OFICIAL! Tottenham l-a prezentat pe Radu Dragusin!

Tottenham Hotspur l-a prezentat oficial pe Radu Dragusin!
Clubul londonez a oficializat transferul fundasului roman de la Genoa pentru 25 de milioane de euro + 5 milioane bonusuri de performanta si de aparitii. Radu a semnat un contract pana in 2029 cu clubul din nordul Londrei.
„Suntem încântați să anunțăm semnarea lui Radu Drăgușin de la Genoa, echipă din Serie A, sub rezerva autorizării internaționale și a unui permis de muncă. Internaționalul român a semnat un contract cu clubul care va dura până în 2030 și va purta tricoul cu numărul șase.” au anuntat englezii pe site-ul oficial.

Dragusin si-a inceput aventura in strainatate la 16 ani, cand Juventus Torino l-a transferat de la Regal Club Bucuresti pentru o suma care a ajuns, peste ani, sa fie 2 milioane de euro. La echipa mare, Radu a debutat in UEFA Champions League pe data de 2 decembrie 2020, impotriva celor de la Dinamo Kiev. In acel sezon a mai bifat inca 3 aparitii in echipa mare a torinezilor.

Au urmat 2 imprumuturi in sezonul 2021/2022, in prima parte a sezonului la Sampdoria, unde a bifat 15 aparitii si in a doua parte a sezonului la Salernitana, bifand 7 aparitii.
A urmat imprumutul cu optiune de cumparare la Genoa, in Serie B, unde Radu si-a facut rapid loc in primul 11, reusind promovarea in Serie A. In acest sezon, dupa ce Genoa a activat optiunea de cumparare, Radu a jucat in 19 partide in Serie A, reusind performante extraordinare impotriva echipelor de top din Italia.

In acest an a reusit si calificarea la EURO 2024 cu nationala mare a Romaniei, Dragusin fiind titular de drept in centrul apararii alaturi de Andrei Burca, Romania avand una din cele mai bune aparari din calificari.

Dupa acest transfer, Radu Dragusin este cel mai scump jucator roman, podiumul fiind completat de Adrian Mutu si Cristian Chivu.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro