Skip to content

Onana a facut scandal la Cupa Africii!

Andre Onana a decis sa nu se prezinte la reunirea lotului Camerunului la data stabilita, el dorind sa joace inca 2 partide pentru Manchester United, una in FA Cup impotriva lui Wigan si una impotriva lui Tottenham in Premier League, meci jucat duminica. Dupa meciul cu Tottenham camerunezul a luat un private jet pentru a ajunge in Coasta de Fildes, unde se desfasoara competitia.

Camerun a debutat la Cupa Africii luni la 17:00 ora locala impotriva Guineei. Onana a ajuns cu cateva ore inaintea inceperii partidei, insa acesta fost ignorat de selectionerul Rigobert Song, titular fiind Fabrice Ondoa, portarul celor de la Nimes.

Rigobert Song nu a vrut sa schimbe nici macar o vorba cu Onana cand acesta a ajuns in cantonament, si a decis sa il lase in afara lotului fara nicio explicatie.
Onana a fost cu greu calmat de fostul jucator senegalez, El-Hadji Diouf, actual consilier al nationalei leilor, la auzul vestii ca nu va fi titular la debutul in Cupa Africii.
Andre Onana a fost auzit strigand „Dacă nu aveam de gând să joc sau să fac parte din echipă, atunci de ce am venit aici cu un avion privat”, dupa cum anunta jurnalistul african Ebenzer Michael Deveerson(Micky Jnr).

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro