Skip to content

Ovidiu Popescu, noul transfer al Șepcilor Roșii

Fundașul Ovidiu Popescu, fost jucător la FCSB, a semnat cu Șepcile Roșii

Ovidiu Popescu, cunoscutul fundaș care a evoluat timp de opt ani la FCSB, a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Șepcile Roșii. Popescu, originar din Reșița, și-a început cariera de senior la UTA Arad, debutând în prima ligă a României cu ACS Poli Timișoara în sezonul 2015/2016. În sezonul următor, el s-a transferat la FCSB, unde a disputat 200 de meciuri în Liga 1.

În cupele europene, Ovidiu Popescu a jucat peste 30 de meciuri, acumulând 32 de prezențe în calificări și în faza grupelor. În sezonul 2017/2018, el a ajuns cu FCSB până în 16-imile Europa League, participând la cinci din cele șase meciuri din faza grupelor. Pe plan internațional, Popescu a fost convocat de două ori la echipa națională a României, evoluând integral în partidele de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022 împotriva Macedoniei de Nord și Germaniei.

Ovidiu Popescu a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani cu Șepcile Roșii, după ce a plecat liber de contract de la FCSB. Transferul său reprezintă o importantă achiziție pentru noua echipă, care speră să beneficieze de experiența și talentul său pe teren.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro