Skip to content

PSG a realizat primul transfer al verii!

PSG a ajuns la un acord cu rușii de la FK Kransodar pentru portarul de 25 de ani, Matvey Safonov. Parizienii vor plăti aproximativ 20 de milioane de euro pentru transferul rusului. Matvey Safonov va face vizită medicală în zilele următoare și va semna un contract până în 2029 cu echipa din capitala Franței.

Safonov este internațional rus, a evoluat de 13 ori în echipa naționalăÎn acest sezon, Matvey a aparat poarta celor de la Krasnodar în 30 de partide, având 11 meciuri fără gol primit.

Paris Saint-Germain și-a găsit portarul de rezervă odată cu plecarea lui Keylor Navas ca jucător liber de contract și cu probabila decizie de a-l trimite pe Arnau Tenas sub formă de împrumut în această vară.

PSG și-a început oficial fereastra de transferuri cu sosirea unui jucător surpriză, o fereastră decisivă care va fi una de reconstrucție după plecarea lui Kylian Mbappé. Managerul Luis Enrique a avertizat, se așteaptă la mai multe recrutări în această vară pentru a reconstrui echipa și, prin urmare, va începe cu sosirea unui portar rus cu o istorie puțin cunoscută.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro