Skip to content

Radu Boboc, noul jucător al Universității Cluj

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu Radu Boboc (25 de ani). Jucătorul care a îmbrăcat în campionatul recent încheiat tricoul celor de la FC Voluntari poate evolua în benzi atât în linia defensivă, cât și în linia de mijloc.

Boboc a avut un sezon notabil la Voluntari cu 36 de meciuri, 2 goluri și 5 pase decisive.

„După ce în sezonul 2022/2023 a evoluat pentru FCSB, Radu Boboc a ajuns la FC Voluntari vara trecută. A fost om de bază pentru ilfoveni, fiind integralist în 23 de partide din Superliga din totalul de 34 jucate”, transmite FC Universitatea Cluj.

În sezonul recent încheiat, Universitatea Cluj a utilizat doi jucători pe postul de fundaș dreapta: Dorinel Oancea, titularul de bază, și Andrei Peteleu, care a avut doar 10 apariții. Transferul lui Boboc ar putea aduce un plus de calitate și consistență pe această poziție.

Ardelenii au mai realizat patru transferuri pana acum, Dorin Codrea (26 de ani, mijlocaş central, Concordia Chiajna), Ovidiu Popescu (30 de ani, mijlocaş central, FCSB), Vadim Raţă (31 de ani, mijlocaş central, FC Voluntari) şi Iulian Cristea (29 de ani, stoper, Rapid).

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro