Skip to content

Rapid castiga primul amical al verii

Rapid Bucureşti a învins Gloria Buzău, cu 4-1 (2-1), joi, în primul meci de pregătire al verii, disputat la baza sportivă Constructorul, acesta reprezentând debutul antrenorului nord-irlandez Neil Lennon la conducerea tehnică a formaţiei giuleştene.

Golurile echipei bucureştene au fost marcate de Petrila (32, 43), Emmers (70) şi Papeau (73), în timp de pentru oaspeţi a înscris Sălceanu (24), din penalty.

Pentru meciul cu Gloria Buzău, Neil Lennon a folosit următoarea formulă de echipă: Aioani – Onea (Dănilă, 30), Săpunaru (căpitan; Ignat, 46), Bădescu (Iacob, 46), Micovschi (Borza, 46) – Petrila (Pănoiu, 46), Kait (Emmers, 46), Cepoi (Oaidă, 46), Gheorghe (Hasani, 46) – El Sawy (Papeau, 46), Stan (Burmaz, 46).

De partea cealaltă, Andrei Prepeliță a început partida cu următorii jucători: Răilean – Ferraresso, Turda, Al. Dandea, Sălceanu, Prejmerean, Akhmatov, D. Benzar, Tescan, A. Mihaiu, Cr. Dumitru. Pe banca de rezerve au fost Greab, Pârvulescu, Dobrosavlevici, Gladun, T. Călin, D. Lazăr, Dumitrașcu, Șteau, Budescu, Dr. Grigore, Brîncoveanu și Bucur.

„Sunt foarte mulțumit de meciul de astăzi. Singura mea supărare este Onea, cel care s-a accidentat. Rezultatul nu este important, dar este important să câștigi. Am văzut multe lucruri bune astăzi. Am avut un cantonament reușit, ne-am antrenat bine. Rrahmani și Gojkovic au primit câteva zile în plus, pentru că nu au avut vacanță, și vor veni mâine.
Am folosit mulți tineri, care s-au descurcat foarte bine. Avem mulți jucători talentați la Academie și avem nevoie de ei, la fel cum avem nevoie și de jucători experimentați” a declarat Neil Lennon pentru pagina de Facebook a celor de la Rapid.

După acest joc, Rapid se pregătește de plecarea în cantonamentul din Slovenia (23 iunie – 5 iulie), acolo unde va mai disputa 5 meciuri amicale. Programul acestora este următorul:

  • 25 iunie – NK Radomlje (Slovenia)
  • 25 iunie – MFK Ruzomberok (Slovacia)
  • 28 iunie – NK Celje (Slovenia)
  • 1 iulie – Zaglebie Lubin (Polonia)
  • 4 iulie – NK Maribor (Slovenia)

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro