Skip to content

Real Madrid a oficializat aducerea lui Mbappé

Probabil cea mai urmărită saga de transferuri din istorie a luat sfârșit după ce Real Madrid a anunțat oficial sosirea superstarului celor de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe. Mbappe semnează un contract pe cinci ani, în calitate de jucător liber de contract, iar detaliile noului său contract nu au fost dezvăluite. În presa internațională circulă un zvon  Mbappe va primi o primă de instalare de 120 de milioane de euro.

Se spune că totul are un sfârșit, chiar și viața însăși se încheie odată cu moartea, însă mulți fani ai fotbalului din întreaga lume au crezut că saga transferurilor lui Kylian Mbappe va fi nesfârșită.

După numeroase încercări ale Real Madrid de a-l aduce pe superstarul francez, „Los Blancos” au anunțat în sfârșit sosirea fostului jucător de la Paris Saint-Germain, care se va alătura lui Vinicius Jr în prima linie a clubului spaniol, formând un duo de temut.

„Real Madrid C.F. și Kylian Mbappe au ajuns la un acord prin care acesta va fi jucător al Real Madrid pentru următoarele cinci sezoane”, se arată în comunicat.

Kylian Mbappe va purta tricoul cu numărul 9 la Madrid. De ce nu numărul sau favorit, 10? Acest număr este ocupat în prezent de legenda madrilenă Luka Modric, care a semnat încă un an cu clubul duminică, la o zi după ce Los Blancos au câștigat al 15-lea titlu de Liga Campionilor. Mbappe trebuie să mai aștepte cel puțin un an înainte de a lua numărul emblematic. Dar, pe baza istoriei anterioare, numărul 9 i-a servit bine pe viitorii galactici. Ronaldo a purtat 9 în primul său sezon la Real Madrid înainte de a lua tricoul de la El Capitan Raul Gonzalez.

 

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro