Skip to content

Snoozefest la Anglia-Serbia

Anglia pornea drept mare favorită, dar Serbia este cunoscută pentru inepuizabilele rezerve de ambiţie. Desigur, ambiţia e una, fotbalul în ansamblul lui este alta. Golul lui Bellingham din minutul 13 lăsa impresia că va fi urmat rapid şi de alte reuşite. Chiar dacă au controlat autoritar jocul, până la pauză englezii nu au mai înscris. Mitrovic a avut o şansă pentru Serbia, dar vecinii noştri au fost destul de modeşti pe faza ofensivă.

În repriza secundă, Rajkovic a respins în bară la o minge lovită cu capul de Harry Kane (’77), iar Vlahovic (’81) a șutat puternic, dar nu a reușit să îl învingă pe Pickford.

Serbia a pierdut, dar nu a ieşit din calculele calificării, Anglia a câştigat, dar nu mai pare o atât de mare favorită la câştigarea trofeului.

A marcat Bellingham 13′

SERBIA: Rajkovic – Veljkovic, Milenkovic, S. Pavlovic – A. Zivkovic (Birmancevic 74′), S. Milinkovic-Savic, Lukic (Jovic 61′), Gudelj (I. Ilic 46′), Kostic (F. Mladenovic 43′) – A. Mitrovic (Tadic 61′), Vlahovic. Selecționer: Dragan Stojkovic.

ANGLIA: Pickford – K. Walker, Stones, Guehi, Trippier – Alexander-Arnold (C. Gallagher 69′), Rice – B. Saka (Bowen 76′), Bellingham (Mainoo 86′), Foden – Kane. Selecționer: Gareth Southgate.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro