Skip to content

Trei echipe din SuperLiga s-au reunit astazi

Universitatea Craiova, Rapid si Dinamo au inceput astazi pregatirile pentru noul sezon. Universitatea si Dinamo au efectuat astazi vizita medicala, in schimb Rapid a inceput direct antrenamentele.

Lotul prezent la reunirea Craiovei:

Portari: L. Popescu, S. Lung jr., Lazar, Goga.

Fundaşi: Vlădoiu, Gaşpar, Benga.

Mijlocaşi: Screciu, Căpăţână, Baiaram, Creţu, Houri, Danciu, Lăpădătescu, Petculescu.

Atacanţi: Mitriţă, Ivan, Markovic, Bană, Koljic, D. Barbu.

Nicuşor Bancu, Juraj Badelj, Gjoko Zajkov, Basilio Ndong, Anzor Mekvabişvili, Denil Maldonado şi Pyry Soiri sunt la echipele naţionale şi vor reveni mai târziu la club. Jalen Blesa şi Alexandru Cîmpanu sunt pe lista de transferuri şi nu au apărut la reunire, iar Atanas Trică, Ante Roguljic au fost împrumutaţi şi situaţia lor se va lămuri în perioada următoare. Universitatea Craiova s-a despărţit de Alexandru Mateiu, care a ajuns la Petrolul, şi de Raul Silva.

 

Jucatorii prezenti la vizita medicala a lui Dinamo:

Portari: ONCESCU Denis (Concordia Chiajna)

Fundaşi: COSTIN Cristian, LICSANDRU Cristian (CS Tunari), GIAFER Deniz (CS Tunari), AMZĂR Costin, IRIMIA David

Mijlocaşi: POLITIC Dennis, GNAHORÉ Eddy, BANI Ahmed, BORDUȘANU Antonio, BORCEA Valentin (CS Tunari), IRIMIA Alexandru

Atacanţi: GAVRILĂ Darius (Dinamo U18), FLORESCU Andrei (Progresul Spartac), NEAGU Petru

Convocați la loturile naționale sau învoiți pentru câteva zile de staff-ul tehnic, ceilalți componenți ai lotului dinamovist vor intra în următoarea perioadă în programul de pregătire anunțat de Željko Kopić: GOLUBOVIĆ Adnan, RAILEAN Dorian, PATRICHE Răzvan, HOMAWOO Josué, MOURA Gabriel, ABDALLAH Hakim, MILANOV Georgi, SELMANI Astrit

 

După o scurtă vacanță, jucătorii Rapidului s-au reunit astăzi în vederea pregătirii noului sezon.

Lotul giuleștean s-a prezentat astăzi la Baza Constructorul, noutățile fiind reprezentate de revenirile din împrumuturi. Din aceștia, Rareș Pop a îmbrăcat pentru prima dată echipamentul Rapidului. O parte dintre jucători au fost învoiți, aceștia urmând a se alătura lotului în zilele următoare.

Portari – Marian Aioani, Virgil Drăghia, Adrian Briciu, Codruț Sandu (revenit după împrumutul la Clinceni)

Fundași – Cristian Săpunaru, Paul Iacob, Răzvan Onea, Andrei Borza, Christopher Braun, Cristian Ignat (revenit după împrumutul la CS Mioveni), Robert Bădescu

Mijlocași – Mattias Kait, Xian Emmers, Răzvan Oaidă, Jayson Papeau, Claudiu Petrila, Funsho Bamgboye, Eduard Dănilă, Cătălin Cîrjan (împrumutul de la Arsenal îi expiră pe 30 iunie), Ștefan Pănoiu (revenit după împrumutul la FCU Cluj), Claudiu Micovschi(revenit după împrumutul la UTA), Petru Andrei Cristian Șucu (Rapid U16), Cătălin Vulturar (revenit după împrumutul la UTA), Rareș Pop(transferat de la UTA), Gabriel Gheorghe

Atacanți – Borisav Burmaz, Omar El Sawy, Alexandru Stan (revenit după împrumutul la CS Mioveni)

Au lipsit motivat – Bogdan Ungureanu(convocat la nationala U18) / Florent Hasani (probleme cu viza), Luka Gojkovic (transferat recent), Octavian Cepoi(convocat la nationala U18), Damjan Djokovic, Albion Rrahmani (convocat recent la echipa națională) // a mai fost fost prezent și accidentatul Jakub Hromada, al cărui împrumut de la Slavia Praga expiră pe 30 iunie (Rapid are clauza de cumparare)

Miercuri, giuleștenii vor pleca în primul cantonament al verii, la Curtea de Argeș, unde se vor pregăti până pe 19 iunie. O zi mai târziu, Rapid va disputa primul meci amical din presezon, contra Gloriei Buzău, iar între 23 iunie și 5 iulie, lotul rapidist se va muta în Slovenia, la Maribor, pentru cel de-al doilea cantonament.

Rezumate Video

Citește și:

© 2024. All rights reserved by TVGool.ro.
Made with  by UpDesigns.ro